KICKOFF FOR 2011 – 14-16/1

We invite all Dynamix acadmies for the 2011 kick off in Borlänge between the 14th-16th of January . We hope that all Dynamix acadmies and their instructors will gather in Borlänge to start the year of 2011 together!

Dynamix ambition is to create the perfect start of 2011 for all member acadmies and their instructors and we will organize the weekend so that all acadmies can have their own private conferances but also participate in activities arranged by Dynamix management.

More information regarding the schedule and instructors will be posted soon. Book the date now and look out for more information.

The weekend will be a renewal license oppurtunity.

SWEDISH
Vi inbjuder alla Dynamix acadmies för 2011 år kick off i Borlänge mellan den 14: e av 16: e januari. Vi hoppas att alla Dynamix acadmies samlas i Borlänge för att starta år 2011 tillsammans!

Dynamix ambition är att skapa en perfekt start på 2011 för alla medlemsklubbar och deras instruktörer och vi kommer att organisera helgen så att alla klubbar kan ha sin egen privata kick off med möten men också delta i aktiviteter som arrangeras av Dynamix ledningsgrupp.

Mer information om schema och instruktörer kommer snart. Boka dagen nu och hålla utkik efter mer information.

Helgen kommer även att ge förlängning av instruktörslicenser.