NORDIC BJJ OPEN 10-11/3-2012


Nordic BJJ Open will be arranged by Nacka Dojo on the 10-11 of March 2012. Read more and sign up at the event site.


Comments

  1. avatar Johan says:

    Var på Nordic Open i helgen. Måste säga att det var riktigt snygga poängtavlor och snygg utformning och roligt att man kunde följa brackets online.

    Söndagen med alla juniorer och som förälder var inte någon rolig dag. Dagen var väldigt lång med mycket väntan. Mycket tomma mattor var det hela dag. De som hade barn i de sista grupperna kom inte ifrån förrän strax efter 17. Har man då lång väg att köra är det inte roligt. Juniorerna borde ha varit färdigt i alla fall senast 15.000 (en del grupper hade inte ens startat). Hade varit bättre om vikten tagits när juniorena registrerade sig så att de kunde äta under den långa väntan då en del ligger på gränsen.

    Har svårt att förstå att i en grupp med juniorer där det endast är 3 eller 2 anmälda att inte alla får medalj. Tänker då mest på de små ungdomarna som inte fick medalj. Medaljen betyder ju så mycket och det kanske är deras första tävling. Tycker det är modigt att de bara vågar vara med.

    Johan Larsson