DYNAMIX GUIDELINES AND TEAM-TEXT

At the meeting during the summercamp the gathering of Dynamix acadmies decided to approve the new guidelines for a member academy.

The new guidelines can be downloaded here.

 

During the same meeting we had a request from several academies if they could get some help to write the text about Dynamix membership for their homepage. The text to be used is now ready and you can see it live at Stenungsunds KA homepage. You can use the start of the text and then if you want also use the lower part but write something that apply to your academy. This first version is in Swedish. We would like to ask our Danish and Norweigan acadmies to help us translate this.

You can download banners to use together with the text at the download page.


Dynamix Fighting Sports

Dynamix är sammanslutning av föreningar i norden som samarbetar för gemensam tävlingsframgång. All idrottsverksamhet i Team Dynamix skall präglas av rörelseglädje, trygghet och effektivitet. Dynamix speciella pedagogik fostrar instruktörer och ledare att förmedla glädjen med kampsport i en trygg miljö och med fokus på att uppnå resultat när tävlingsdagen kommer.

Teamets huvudsakliga idrotter är BJJ, Sport Ju-Jutsu och MMA. Utbyte med medlemsklubbar uppmuntras och det arrangeras regelbundet teknikseminarium, sparringläger, instruktörsutbildningar och det årliga sommarlägret i Dynamix namn. Vid tävling representerar den aktive både sin egen klubb och ”Team Dynamix” för att på så sätt gemensamt med alla team-medlemmar fightas om pokalen för bästa team.

Dynamix är en demokratiskt uppbyggd organisation där varje medlemsförening är röstberättigad på det årliga rådslaget förlagt till sommarlägret (normalt fredag eftermiddag) Rådslaget tillsätter ledningsgruppens funktionärer som under året är ansvariga för att driva det adminstrativa arbetet framåt. Dynamix grundades 1998, då under namnet Sport Ju-Jutsu Scandinavia. Organisationen grundades ett år efter Ingemar Sköld och hans främsta elev Ricard Carneborn hade skapat den nya Ju-jutsustilen Sport Ju-jutsu. 2007 byttes namnet till Dynamix Fighting Sports för att organisationen sen en tid tillbaka har bedrivit verksamhet i fler idrotter än Sport Ju-jutsu.

För (XXX) innebär anslutningen till Dynamix att vi satsar på att utbilda samtliga instruktörer inom ramen för Dynamix instruktörsutbildningar, målsättningen med detta är att få en gemensam syn på hur vi bäst kan bedriva träningsverksamheten. Vi har också som målsättning att sammanstråla med andra medlemmar i teamet på det årliga sommarlägret som går i Nacka den första veckan i Augusti varje år (ons-sön) Som en del i vår uppladdning inför viktiga tävlingar deltar vi självklart på de sparringläger som arrangeras i Dynamix namn för att förbereda oss på bästa sätt.

I vår kalender kan du ta del av samtliga kommande events arrangerade av Dynamix.

Dynamix Fighing Sports officiella hemsida

Dynamix Fighting Sports på Facebook

Dynamix Summercamp officiella hemsida