Ny klubb i Göteborg

Idag är vi glada att berätta att vi har en ny klubb i Göteborg. Vi välkomnar Valhalla Jiu-Jitsu till Dynamix. Valhalla har beslutat att byta team och de kommer att träna och tävla i BJJ och SW. Huvudinstruktör är Jonathan Thomas, världsklass svartbälte från Atlanta / USA. Han kommer att undervisa tillsammans med Leo Graf, bruntbälte i Dynamix och en av Europas bästa BJJ fighters. Valhalla jiu-jitsu är ett mycket ambitiöst projekt och de har redan många duktiga fighters som tävlar aktivt.

Vi ser fram emot att ha Valhalla i vår gemenskap och vi ser fram emot att se er på kommande tävlingar och läger.

Om du befinner dig i Göteborg, se till att besöka klubben som ligger på Valhallagatan 3 (Bredvid Scandinavium)

valhalla_grupp

New academy in Gothenburg!

Today we are happy to tell you that we have a new academy in Gothenburg. We welcome Valhalla Jiu-Jitsu to Dynamix. Valhalla has decided to change team to Dynamix and they will train and compete in BJJ and SW. Head instructor is Jonathan Thomas, worldclass blackbelt from Atlanta /USA. He will be teaching together with Leo Graf, brownbelt under Dynamix and one of Europes best BJJ fighters.

Valhalla jiu-jitsu is a very ambitious project and they already have a very talented rooster with many competition fighters. We look forward to have Valhalla in our friendship and we look forward to see you in the upcoming competitions and camps.

If you are in Gothenburg, make sure to pay them a visit, the academy is located at Valhallagatan 3 (next to Scandinavium)